Espol Plastics BV.

0320 26 11 23

Spuitgieten kosten

De mogelijkheden van kunststof spuitgieten zijn enorm. Of het nu gaat om het maken van compleet nieuwe producten of om de optimalisatie van bestaande items, Espol Plastics levert compleet maatwerk. Omdat we een onafhankelijke leverancier zijn, kunnen we onze producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Wilt u weten wat de spuitgieten kosten zijn voor uw project? Neem contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave op maat.

  • Al meer dan een halve eeuw ervaring
  • 24/7 productieomgeving
  • Duurzaam geproduceerde producten uit gerecycled materiaal

Of vraag direct een gratis offerte aan.

Kosten spuitgieten bij Espol Plastics

De kosten van het spuitgieten zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren, daarom hangt hier geen vast prijskaartje aan. Bij ons vindt u talloze mogelijkheden op het gebied van spuitgieten. Om een specifieke offerte te ontvangen voor uw product of idee, hoeft u alleen maar een gratis offerteaanvraag in te dienen via ons handige contactformulier.

Zodra we uw aanvraag ontvangen, gaan we meteen aan de slag en sturen we u zo snel mogelijk een overzicht van de kosten voor het spuitgieten van uw product.

Factoren die van invloed zijn op de kosten van spuitgieten

Bij het bepalen van de kosten voor spuitgieten zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden:

blauwe kunststof korrels voor spuitgieten
  • Het product zelf: de grootte, vormgeving, complexiteit, hoeveelheid en aan welke eisen het product moet voldoen. Bijvoorbeeld uv-bestendig of hittebestendig.
  • Materiaal kosten: elke grondstof heeft zijn eigen kenmerken. Afhankelijk van uw wensen voor het materiaal, heeft dit invloed op de totale kosten. Bij Espol Plastics maken we onder andere graag gebruik van gerecycled materiaal.
  • Spuitgietmatrijs kosten: de complexiteit en de grootte van de matrijs, evenals eventuele speciale vereisten.
  • Man- en machinekosten: het proces van spuitgieten vereist ervaren arbeidskrachten en geavanceerde machines, die bijdragen aan de uiteindelijke kosten. De duur en complexiteit van het productieproces zijn ook van invloed op de totale kosten.

Waarom kiezen voor Espol Plastics?

Het team van Espol Plastics heeft jarenlange ervaring met kunststof spuitgieten. Of u nu actief bent in de bloembollenteelt, lelieteelt, tulpenteelt, tuinbouw, industrie of verpakkingsbranche, vrijwel al uw creatieve ideeën zijn bij ons mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan stevige kratten waarmee u uw producten kunt vervoeren. Onze specialisten adviseren en begeleiden u gedurende het hele proces, van ontwikkeling tot productie.

Daarnaast zetten we ons sterk in voor duurzaamheid. Onze primaire keuze voor gerecycled materiaal is een van onze bijdragen aan een circulaire economie en milieuvriendelijke oplossingen. We adviseren ook steeds vaker om te kiezen voor duurzame materialen. Bij Espol Plastics begrijpen we het belang van een efficiënte productie. Daarom werken we met een 24/7 productieomgeving, waardoor we snel kunnen inspelen op uw behoeften en deadlines.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Wilt u een kostenoverzicht ontvangen voor uw spuitgietproject? Vraag dan een kosteloze offerte aan bij Espol Plastics. Ons team brengt uw creatieve ideeën en innovatieve oplossingen tot werkelijkheid. Aan de hand van uw wensen stippelen we het hele project voor u uit. We beginnen met de ontwerpfase en verzorgen daarna zelf het spuitgieten en de oplevering van het eindproduct. Het hele productieproces is dus in ons eigen beheer. Neem contact met ons op voor meer informatie.