Espol Plastics BV.

0320 26 11 23

Kunststof productontwikkeling

Espol Plastics is van origine een spuitgieterij. We bieden echter meer dan alleen de fabricage van uw product. Onze missie is namelijk om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het realiseren van uw concept. Bekijk hier onder hoe wij ons onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Procesbegeleiding

Wij adviseren de klant graag bij het maken van keuzes tijdens het ontwikkelproces, van op papier tot fysiek. Door u van begin tot eind te begeleiden, waarborgen wij de kwaliteit waar u naar op zoek bent.

Expertise & ervaring

Met onze ruim 35 jaar aan ervaring weten wij precies hoe we het optimale product kunnen spuitgieten, en kunt u op ons terugvallen voor een solide basis aan kennis op het gebied van productontwikkeling.

Onkosten optimalisatie

Naast dat wij zorgen voor een technisch deugend product zorgen we door procesoptimalisatie ook dat de kostprijs zo laag mogelijk blijft. Zo kan uw product voor een zeer scherpe prijs op de markt gebracht worden waardoor u de concurrentie een stap voor blijft.

Duurzaamheid

Espol profileert zich als een echte Duurzame MKB challenger op de Europese markten. Bij onze klanten staan we dan ook inmiddels bekend als producent van hoogwaardige duurzame kunststof componenten met scherpe en markt concurrerende prijzen.

Materialen

Espol Plastics BV maakt bij het spuitgieten gebruik van vrijwel alle kunststoffen behalve PVC. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om met duurzaam en goedkoop HDPE regranulaat te werken. Kunststof kan eventueel versterkt worden met toevoeging van glasvezel.

Geavanceerd machinepark

Ons ultramoderne machinepark bestaat alleen uit eerste klas merken. We beschikken over machines met een sluitkrachtcapaciteit van 20 tot 800 ton die 24 uur per dag en 7 dagen per week draaien. Dit, in combinatie met goed opgeleid personeel, zorgt er voor dat u kunt rekenen op topkwaliteit.