Espol Plastics BV.

0320 26 11 23

Over ons

Over ons

Op zoek naar een spuitgietbedrijf? Dan bent u bij Espol Plastics BV aan het juiste adres. Wij leveren alle mogelijke soorten kunststof spuitgietproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een breed scala aan plastic verpakkingsmaterialen. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en dat betekent dat wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Array

 

Spuitgietbedrijf | onze producten

Kunststof spuitgieten is een techniek waarmee we de meest uiteenlopende plastic producten kunnen fabriceren. Als gespecialiseerd spuitgietbedrijf kunnen wij in principe alles maken zolang het uit kunststof bestaat, maar de meest gangbare kunststof spuitgietproducten zijn handgrepen, klinken, spoelen en filters. Zoekt u een specifiek product? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. We leveren bijna alle mogelijke soorten kunststof spuitgietproducten.

Medewerkers Espol Plastics met een kunststof bollenkrat

Spuitgietbedrijf | hoe gaan we te werk?

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring als spuitgietbedrijf en we kunnen ongeveer alles voor u maken. Van het maken van ontwerpen tot het kunststof spuitgieten zelf. Het hele productieproces is in ons eigen beheer. Hierdoor garanderen wij constante kwaliteit en scherpe tarieven.

Bak met kunststof korrels voor spuitgieten

Waar wij voor staan

Bij Espol Plastics omarmen we een toekomst waarin duurzaamheid en kostenefficiëntie hand in hand gaan. Onze visie is gebaseerd op het creëren van een wereld waarin gerecyclede kunststofproducten de standaard zijn, terwijl we gelijktijdig streven naar operationele excellentie en financiële verantwoordelijkheid.

Wij zien duurzaamheid en kostenefficiëntie als complementaire pijlers die onze organisatie leiden naar een evenwichtige toekomst.

Het is onze missie om ons in te zetten voor het vormgeven van een duurzame toekomst door hoogwaardige kunststofproducten te produceren met behulp van gerecycled post-consumer materiaal. Wij omarmen duurzaamheid en kostenefficiëntie als essentiële elementen.

Strategie

Onze strategie bij Espol Plastics is ontworpen om duurzaamheid te combineren met kostenefficiëntie, waardoor we niet alleen verantwoordelijkheid nemen voor het milieu, maar ook voor onze zakelijke prestaties. We richten ons op de volgende pijlers:

Efficiënt Gebruik van Grondstoffen:

We optimaliseren ons gebruik van gerecycled post-consumer materiaal, waardoor we niet alleen duurzaamheid bevorderen, maar ook de kosten van grondstoffen verminderen. Door slimme inkoopstrategieën en efficiënt voorraadbeheer streven we naar een geoptimaliseerde materiaalinkoop.

Procesoptimalisatie:

Onze productieprocessen worden continu geanalyseerd en verbeterd om efficiëntie te maximaliseren en afval te minimaliseren. We investeren in technologieën en automatisering om arbeidskosten te verlagen en productiviteit te verhogen.

Duurzame Energie en Kostenbesparing:

We streven naar het gebruik van duurzame energiebronnen om zowel milieueffecten als operationele kosten te verminderen. Investeren in energie-efficiënte technologieën en processen helpt ons om zowel ecologisch als economisch verantwoord te handelen.

 

Onze strategie streeft niet alleen naar ecologische duurzaamheid maar integreert ook kosten-efficiëntie om een gezonde balans te bereiken tussen verantwoord ondernemen en zakelijk succes.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons spuitgietbedrijf? Neem contact met ons op via onderstaande buttons
Array