Espol Plastics BV.

0320 26 11 23

Over ons

Over ons

Op zoek naar een spuitgietbedrijf? Dan bent u bij Espol Plastics BV aan het juiste adres. Wij leveren alle mogelijke soorten kunststof spuitgietproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een breed scala aan plastic verpakkingsmaterialen. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en dat betekent dat wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Spuitgietbedrijf | onze producten

Kunststof spuitgieten is een techniek waarmee we de meest uiteenlopende plastic producten kunnen fabriceren. Als gespecialiseerd spuitgietbedrijf kunnen wij in principe alles maken zolang het uit kunststof bestaat, maar de meest gangbare kunststof spuitgietproducten zijn handgrepen, klinken, spoelen en filters. Zoekt u een specifiek product? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Spuitgietbedrijf | hoe gaan we te werk?

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring als spuitgietbedrijf en we kunnen ongeveer alles voor u maken. Van het maken van ontwerpen tot het kunststof spuitgieten zelf. Het hele productieproces is in ons eigen beheer. Hierdoor garanderen wij constante kwaliteit en scherpe tarieven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons spuitgietbedrijf? Neem contact met ons op via onderstaande buttons