Espol Plastics BV.

0320 26 11 23
 • Neem contact op:0320 26 11 23
 • Ons adres:Havenweg 7, Lelystad
 • Openingstijden:09:00 uur - 17:00 uur

Kunststof spuitgieten

Espol Plastics maakt door middel van kunststof spuitgieten producten van kunststof. We hebben al meer dan 35 jaar ervaring in injection moulding en beschikken over een hoogwaardig machinepark dat 24/7 opereert. Daarnaast bieden we begeleiding in de optimalisatie en verduurzaming van uw productieproces.

 • Voordelig kunststof producten spuitgieten
 • Begeleiding technische haalbaarheid
 • Advies voor kosten verminderen

 

Wat is kunststof spuitgieten?

Kunststof spuitgieten, ook wel bekend als injection moulding, is een productieproces waarmee we producten van kunststof maken. Tijdens dit proces verhitten we granulaat tot het vloeibaar is. Vervolgens injecteren we het gesmolten granulaat onder hoge druk in een matrijs. De matrijs werkt als een mal en bestaat uit 2 delen die tegen elkaar aan schuiven. Nadat het materiaal de matrijs is ingespoten, koelt de matrijs af en stolt de kunststof. Het resultaat is een product in de gewenste vorm.

Doe uw voordeel met onze ervaring en expertise

Espol Plastics heeft in een periode van meer dan 3 decennia een ruime expertise en een uitstekende reputatie opgebouwd in kunststof spuitgieten. Zo begeleiden we u van begin tot eind in de productie van het door u gewenste kunststof product.

Voordelen van kunststof spuitgieten

Espol Plastics heeft kunststof spuitgieten geperfectioneerd tot een veelzijdig productieproces met verschillende voordelen:

 • Massaproductie: snelle productie van grote aantallen
 • Relatief goedkope manier van produceren bij de juiste aantallen
 • Duurzame productie

Daarnaast is het mogelijk om gedetailleerde en complexe producten te maken door middel van kunststof spuitgieten. We kunnen artikelen produceren in elke gewenste vorm. Bent u benieuwd naar het maatwerk dat we aan u persoonlijk kunnen bieden? Leg ons uw plannen voor en neem contact op via e-mail of telefoon:

Ervaring en expertise die verder gaat

Het spuitgieten van kunststof kent voor ons geen geheimen meer, omdat we dit al meer dan 35 jaar doen. Daarnaast kijken we verder dan enkel de productie van de producten die u wenst, we kijken ook naar de processen rondom die productie. Ontdek de voordelen van Espol Plastics:

 • Continue innovatie
 • 24/7 operationele productieomgeving
 • Lokale productie en snelle levering
 • Duurzame productiemogelijkheden

Voor een efficiënt en duurzaam proces

We blijven onszelf constant innoveren en verbeteren op het gebied van productie, ontwerp en logistiek. Dankzij onze ruime expertise en ervaring is ons team zeer bekwaam in het geven van advies. Daarnaast produceren we lokaal, waardoor we snel in Nederland leveren en u volledig betrokken bent bij het productieproces. Bovendien bieden we u een scherpe en transparante prijs dankzij onze onkosten vermindering.

 

Ga voor een duurzaam productieproces

Duurzamer produceren is voor veel bedrijven een hot item. Ook vanuit de samenleving wordt dit thema steeds belangrijker. Onze experts geven u daar graag advies over. Zo helpen we steeds vaker klanten te kiezen voor extra duurzame productie van hun artikelen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van gerecycled materiaal. Hiermee gaan we op een verantwoorde manier om met grondstoffen en dragen we bij aan een betere wereld.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden? Mail ons dan via mail@espolplastics.nl of bel ons op. We helpen u graag!