Kunststof spuitgieten

 


Kunststof spuitgieten door een gespecialiseerd bedrijf? Dat laat u over aan Espol Plastics BV.  Wij leveren alle mogelijke soorten kunststof spuitgietproducten van  hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een breed scala aan kunststof  spuitgiet onderdelen. Wij beschikken over een 650 tons spuitgietmachine,  waarmee het productgewicht kan oplopen tot 8 kg. Wij zijn een  onafhankelijke leverancier en dat betekent dat wij onze producten tegen  zeer scherpe prijzen aanbieden.


Kunststof spuitgieten | welke producten?


Kunststof spuitgieten is een techniek waarmee we de meest uiteenlopende kunststof  producten kunnen fabriceren. In principe kunnen we alles maken zolang  het uit kunststof bestaat, maar de meest gangbare kunststof spuitgietproducten  zijn handgrepen, klinken, spoelen en filters. Zoekt u een specifiek  kunststof product? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


 


Spuitgiet bedrijven | hoe gaan we te werk?


Met  onze jarenlange ervaring kunnen we op het gebied van kunststof bijna  alles voor u maken. Wij stippelen voor u het hele project uit. Wij maken  ontwerpen, eventueel met behulp van uw werktekening. Uiteraard  verzorgen wij het kunststof spuitgieten zelf en we leveren het volledige  eindproduct. Alles is in eigen beheer en dat merkt u aan onze scherpe  tarieven.


Meer weten?


Wilt u meer informatie over kunststof spuitgieten? Bel 0299 – 746 337
Kunststof spuitgieten onderdeel

Kunststof spuitgieten onderdeel

Stuur ons een bericht.

Espol Plastics

+31(0)299 746 337