Espol Plastics BV.

0320 26 11 23
  • Neem contact op:0320 26 11 23
  • Ons adres:Havenweg 7, Lelystad
  • Openingstijden:Gesloten

Spuitgieten

Spuitgieten door een gespecialiseerd bedrijf? Dan bent u bij Espol Plastics BV aan het goede adres. Bij ons kunt u terecht voor kunststof spuitgietproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een breed scala aan kunststof spuitgiet onderdelen. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en dat betekent dat wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Spuitgieten | onze producten

Spuitgieten is een techniek waarmee we de meest uiteenlopende kunststof producten kunnen fabriceren. In principe kunnen we alles maken zolang het uit kunststof bestaat, maar de meest gangbare spuitgietproducten zijn handgrepen, klinken, spoelen en filters. Hebt u specifieke producten nodig? Wij realiseren het graag voor u.

Spuitgieten | hoe gaan we te werk?

Wij hebben jarenlange ervaring met kunststof spuitgieten. Wij kunnen dan ook op het gebied van plastic in principe alles voor u maken. Aan de hand van uw wensen stippelen wij voor u het hele project uit. Wij maken het ontwerp, wij verzorgen het spuitgieten zelf en we leveren het volledige eindproduct. Het hele productieproces is in ons eigen beheer. Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit en scherpe tarieven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over spuitgieten? Bel 0320 26 11 23.