Spuitgietwerk

Uw spuitgietwerk door een gespecialiseerd bedrijf? Dan bent u bij Espol Plastics BV  aan het goede adres. Bij ons kunt u terecht voor kunststof  spuitgietproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een breed  scala aan kunststof spuitgiet onderdelen. Wij zijn een onafhankelijke  leverancier en dat betekent dat wij onze producten tegen zeer scherpe  prijzen aanbieden. 

Spuitgietwerk| onze producten

Spuitgieten  is een techniek waarmee we de meest uiteenlopende kunststof producten  kunnen fabriceren. In principe kunnen we alles maken zolang het uit  kunststof bestaat, maar de meest gangbare spuitgietproducten zijn handgrepen, klinken, spoelen en filters. Hebt u specifieke producten nodig? Wij realiseren het graag voor u.


Spuitgietwerk | hoe gaan we te werk?

Wij  hebben jarenlange ervaring met kunststof spuitgieten. Wij kunnen dan  ook op het gebied van plastic in principe alles voor u maken. Aan de  hand van uw wensen stippelen wij voor u het hele project uit. Wij maken  het ontwerp, wij verzorgen het spuitgieten zelf en we leveren het  volledige eindproduct. Het hele productieproces is in ons eigen beheer.  Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit en scherpe tarieven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over spuitgieten? Bel 0299 – 746 337

image23

Stuur ons een bericht.