Spuitgietbedrijf

Op zoek naar een spuitgietbedrijf? Dan bent u bij Espol Plastics BV  aan het juiste adres. Wij leveren alle mogelijke soorten kunststof  spuitgietproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een breed  scala aan plastic verpakkingsmaterialen. Wij zijn een onafhankelijke  leverancier en dat betekent dat wij onze producten tegen zeer scherpe  prijzen aanbieden.

Spuitgietbedrijf | onze producten

Kunststof spuitgieten is een techniek waarmee we de meest uiteenlopende plastic producten  kunnen fabriceren. Als gespecialiseerd spuitgietbedrijf kunnen wij in  principe alles maken zolang het uit kunststof bestaat, maar de meest  gangbare kunststof spuitgietproducten zijn handgrepen, klinken, spoelen  en filters. Zoekt u een specifiek product? Wij informeren u graag over  de mogelijkheden.

Spuitgietbedrijf | hoe gaan we te werk?

Wij  hebben al meer dan 25 jaar ervaring als spuitgietbedrijf en we kunnen  ongeveer alles voor u maken. Van het maken van ontwerpen tot het  kunststof spuitgieten zelf. Het hele productieproces is in ons eigen  beheer. Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit en scherpe  tarieven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons spuitgietbedrijf? Bel 0299 – 746 337 

Diverse onderdelen produceren met kunststof spuitgieten door spuitgietbedrijf Espol Plastics

Diverse onderdelen produceren met kunststof spuitgieten door spuitgietbedrijf Espol Plastics

Stuur ons een bericht.